Motorblok op straat na aanrijding met paal Kralingse Zoom Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een automobilist is afgelopen nacht rond 05.00 uur zo hard op een verkeerspaal gereden dat het motorblok op straat terecht is gekomen. Het ongeluk gebeurde op de Kralingse Zoom in Rotterdam.

De brandweer, het Mobiel Medisch Team en een Ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder was kort na de klap niet direct aanspreekbaar, maar kon uiteindelijk zelfstandig uit het voertuig komen. Na stabilisatie is hij met spoed met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De bestuurder heeft vermoedelijk te hard gereden en is in een flauwe bocht rechtdoor gereden. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder onder invloed is geweest. Hier wordt onderzoek naar gedaan.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd