Woningen ontruimd na explosie in appartementencomplex W.G Witteveenplein Bergschenhoek (video)

Date:

Deel bericht:

Bergschenhoek – In een appartementencomplex aan het W.G Witteveenplein in Bergschenhoek heeft in de nacht van zaterdag op zondag een explosie plaatsgevonden. Een voordeur werd opgeblazen met een explosief.

- Advertisement -

Door de explosie ontstond er veel rookontwikkeling. De brandweer kwam met meerdere wagens ter plekke vanwege een mogelijke brand, daarvan bleek geen sprake te zijn. De deur van de woning is beschadigd en ook enkele ruiten lijken van binnen kapot te zijn.

De politie doet ter plekke onderzoek. Een aantal woningen zijn na de explosie ontruimd Uit eerste onderzoek lijkt zwaar vuurwerk de veroorzaker te zijn. De Forensische Opsporing stelt sporen veilig. Er is niemand gewond geraakt.


- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd