Politie treft explosieven in bestelbus Bleekstraat Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – In een bestelbus in de Bleekstraat in Vlaardingen is in de nacht van zondag op maandag een explosief aangetroffen. Agenten reageerden op een melding van een verdachte situatie toen zij ter plekke vier jongeren aantroffen die een gestolen scooter in een bestelbus aan het laden waren.

De politie besloot om de vier jongens aan te houden voor heling, bij onderzoek in de bestelbus stuitte de agenten op een vreemd voorwerp. Er werd direct besloten om de omgeving af te zetten en het Team Explosieven Verkenning (TEV) ter plaatse te laten komen.

- Advertisement -

Medewerkers van het TEV constateerden dat het mogelijk om een explosief zou kunnen gaan waarop de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) ter plaatse is gevraagd. Vanmorgen rond half zeven was het onderzoek pas klaar. De EOD heeft twee explosieven onklaar gemaakt en meegenomen.

De bestelbus is meegenomen door de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd