Baby in tas in water de Lek bij Lekkerkerk was voldragen

Date:

Deel bericht:

Lekkerkerk – De politie heeft aan Omroep West laten weten dat de baby die vrijdag overleden in een tas in het water in de Lek bij Lekkerkerk werd aangetroffen, is geboren na een voldragen zwangerschap. Het baby’tje een meisje, werd door werklui gevonden in een plastic tas in het water.

De politie houdt er sterk rekening mee dat de baby ergens anders in het water is gelegd en dat de tas met de stroming van de rivier is meegedreven. Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteed dinsdagavond 7 maart aandacht aan deze heftige gebeurtenis.

- Advertisement -

De politie roept de moeder van het kind dringend op om zich te melden, al is het alleen al vanwege de gezondheid van moeder zelf. Mensen die iemand kennen, die hoog zwanger was en spontaan niet meer worden eveneens verzocht om contact op te nemen met de politie.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd