Fietser ernstig gewond bij aanrijding Strevelsweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een fietser is woensdagavond na een aanrijding op de Strevelsweg in Rotterdam gewond geraakt nadat hij door het rode licht fietste. De brandweer die toevallig voorbij reed verleende in eerste instantie eerste hulp totdat de ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team ter plaatsen waren.

Doordat een automobilist niet meer op tijd kon remmen werd de fietser geschept en belandde hij hierdoor op de auto en kwam enkele meters verderop op straat terecht. De voorruit van het voertuig is volledig kapot. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Doordat de fietser door rood reed zal er geen verder onderzoek meer plaatsvinden.

- Advertisement -

- Advertisement -

Gerelateerd