Bewusteloze vrouw in Dordrecht aangetroffen en op straat geopereerd, politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Een 42-jarige vrouw uit Dordrecht is in de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 maart buiten kennis aangetroffen in een park nabij de Rozenhof. De vrouw was niet aanspreekbaar en agenten startten vervolgens met een reanimatie.

De vrouw bleek er zo slecht aan toe te zijn, dat zij op straat door het Mobiel Medisch Team is geopereerd en vervolgens met een spoedtransport naar het Erasmus MC in Rotterdam is overgebracht. Het is op dit moment niet bekend hoe het met haar gaat.

- Advertisement -

Getuigen verklaren dat de vrouw maandag aan het eind van de middag in het parkje is gezien met twee mannen. Zij zou met hen in de Russische taal hebben gecommuniceerd. De politie zoekt getuigen van mensen die tussen maandag 6 maart 15.30 uur tot dinsdag 7 maart 7.15 uur iets is opgevallen in het parkje. Weet je meer neem dan contact op met de politie.

 

 

- Advertisement -

Gerelateerd