Jongen (12) overleden na ongeluk tussen fietser en vrachtwagen Rietschans Leiderdorp

Date:

Deel bericht:

Leiderdorp – Een 12-jarige jongen op de fiets is vrijdagmorgen om het leven gekomen na een aanrijding met een vrachtwagen. Het ongeluk gebeurde op de Rietschans in Leiderdorp. De vrachtwagen toeterde volgens getuigen nog, maar een aanrijding bleek niet meer te voorkomen.

Verschillende hulpverleners rukten met spoed uit naar het incident. De brandweer, ambulancedienst en een Mobiel Medisch Team hebben nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dit bleek tevergeefs.

- Advertisement -

De politie heeft de omgeving afgezet, en over het slachtoffer is een witte tent geplaatst. Getuigen van het ongeluk, waaronder diverse leerlingen van een school, zijn opgevangen en krijgen slachtofferhulp aangeboden.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd