Politie houdt 15-jarige aan voor overval snackbar Nieuwenoord Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond een 15-jarige jongen aangehouden voor een poging van een overval op een snackbar aan de Nieuwenoord in Rotterdam. De jongen kwam rond 20.15 uur de zaak binnen en bedreigde het personeel met een vuurwapen. Ook mishandelde hij een medewerker door op het hoofd te slaan, hij ging er vervolgens zonder buit vandoor.

De medewerker van de snackbar is door ambulancepersoneel behandeld. De politie ging op zoek naar de verdachte. Van hem was een goed signalement beschikbaar. Na gesprekken met getuigen en personeel van de snackbar is de 15-jarige jongen op de Bermdijk in Rotterdam aangehouden. Hij zit vast voor de overval, bij hem is ook een vuurwapen, wat later een nepvuurwapen bleek te zijn aangetroffen.

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -

Gerelateerd