Schiedammer onder invloed van drugs en alcohol botst op geparkeerde auto’s Siciliëboulevard Rotterdam-Nesselande

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 36-jarige Schiedammer onder invloed van drugs en alcohol heeft vrijdagavond voor flink wat schade gezorgd op de Siciliëboulevard in Rotterdam. De bestuurder botste tegen een geparkeerde auto en de auto waarop hij botste, botste ook weer tegen een geparkeerde auto.

Omwonenden hoorden een harde klap en zagen dat er een auto was gebotst. De politie werd gebeld, welke op zoek ging naar de verdachte. Deze had namelijk zijn beschadigde auto, waarvan de airbags waren afgegaan, achter gelaten en was op de vlucht geslagen.

- Advertisement -

Agenten wisten de bestuurder op de Brandingdijk te achterhalen. Daar moest hij een ademproef afleggen op het voorselectieapparaat en een drugstest. Voor beide testen faalde de bestuurder waarop hij is aangehouden.

De auto van de bestuurder raakte flink beschadigd. Ook de twee geparkeerde auto’s liepen flinke schade op. De politie heeft het rijbewijs van de bestuurder in beslag genomen.

 

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd