Vier doden na ernstig ongeluk op A59 bij Sprang-Capelle

Date:

Deel bericht:

Sprang-Capelle – Bij een zeer ernstig verkeersongeluk tussen een vrachtwagen en drie personenauto’s zijn vrijdagavond op de A59 ter hoogte van Sprang-Capelle vier doden gevallen. Één persoon raakte door het ongeval lichtgewond.

- Advertisement -

Rond 20.45 uur rukten de diverse hulpdiensten waaronder meerdere ambulances, de brandweer en het Mobiel Medisch Team uit naar de plek des onheils. Ter plekke was er sprake van een ravage, en één van de voertuigen stond in brand.

Hulpverleners hebben de vier slachtoffers welke allemaal in één auto zaten geprobeerd te redden, maar hulp mocht niet meer baten. De brand werd door de brandweer snel geblust en het gewonde slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De politie heeft afgelopen nacht groot onderzoek verricht. De A59 is vanwege het ongeval afgesloten tussen afrit Dussen in de richting van het knooppunt Zonzeel. De weg gaat later deze morgen weer open.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd