Automobilist crasht tegen verkeerslicht na rijden onder invloed Tjalklaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een automobilist is zondagmorgen rond half zes hard tegen een verkeerslicht op de Tjalklaan in Rotterdam gebotst. Door de aanrijding zaten de twee inzittenden korte tijd bekneld. De brandweer moest ter plaatse komen om ze te bevrijden.

De bestuurder moest naar het ziekenhuis worden gebracht, zijn passagier raakte verder niet gewond. De politie heeft de bestuurder aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Bij hem zal een bloedtest worden afgenomen in het ziekenhuis.

- Advertisement -

De Tjalklaan is een geruime tijd ter hoogte van de kruising met de Spaanseweg deels afgesloten geweest. De auto kan als verloren worden beschouwd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd