Mishandelde vrouw ontvlucht woning, politie treft man zwaargewond na brand aan in woning ‘s-Heerenbergstraat Schoonhoven

Date:

Deel bericht:

Schoonhoven – Een vrouw is afgelopen nacht in een woning aan de ‘s-Heerenbergstraat in Schoonhoven mishandeld. Ze wist de woning te ontvluchten en meldde zich bij de politie, die ging vervolgens naar de woning en troffen een man aan met zware brandwonden, vermoedelijk veroorzaakt door een brand in huis.

De brandweer kwam samen met het Mobiel Medisch Team en een ambulance met spoed ter plaatse. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, hij is eveneens als verdachte aangehouden.

- Advertisement -

Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog niet bekend. De politie is een onderzoek gestart naar de brand in de woning en de mishandeling. Volgens een woordvoerder van de politie zijn de man en vrouw bekenden van elkaar.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd