Heinenoordtunnel A29 Barendrecht afgesloten vanwege auto in brand

Date:

Deel bericht:

Barendrecht – De Heinenoordtunnel is vanwege een brand in een auto in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Rond 15.45 uur werd de brandweer gealarmeerd, maar gelukkig was de brand zelf bij aankomst al gedoofd met een poederblusser.

Uit veiligheid wordt de tunnel bij een brand in de tunnel altijd in beide richtingen afgesloten. De verwachting is dat de andere rijrichting snel weer open kan. Wanneer de tunnelbuis met daarin de auto weer wordt opengesteld is niet bekend.

- Advertisement -

Het verkeer kan omrijden via de Kiltunnel, dit zorgt echter wel voor flinke files richting de Heinenoordtunnel.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd