Harde knal zorgt voor rookontwikkeling en stroomuitval Alkmaardermeerlaan Berkel en Rodenrijs

Date:

Deel bericht:

Berkel en Rodenrijs – Een harde knal heeft maandagavond rond 23.45 uur gezorgd voor flink wat rookontwikkeling in een woning aan de Alkmaardermeerlaan in Berkel en Rodenrijs. De knal, die vermoedelijk werd veroorzaakt door kortsluiting, zorgde er ook voor dat bij naastgelegen woningen en straatverlichting de stroom werd afgeschakeld.

De brandweer heeft onderzoek verricht, maar van brand bleek gelukkig geen sprake. De rook is door middel van een ventilator uit het huis verdreven. Ambulancepersoneel heeft de bewoners nagekeken, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden gebracht.

- Advertisement -

Netbeheerder Stedin is in kennis gesteld voor de reparatie van het stroomnetwerk. De oorzaak is nog niet bekend.

Foto’s: Norbert Verhoeff

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd