Twee gewonden na aanrijding tussen tram en auto Breeplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een botsing tussen een tram en een auto zijn dinsdagmiddag twee personen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op het Breeplein in Rotterdam. De tram is door de aanrijding uit de rails gelopen.

De brandweer rukte uit voor een beknelling, maar hiervan bleek bij aankomst geen sprake te zijn. Ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de slachtoffers. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend of er in de tram mensen gewond zijn geraakt.

- Advertisement -

Vanwege het ongeval is het Breeplein gestremd. Verkeer wordt ter plekke omgeleid, maar dit zorgt wel voor flink wat vertraging op de omliggende wegen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd