Vrouw en kind raken te water met auto Haasdijk Abbenbroek

Date:

Deel bericht:

Abbenbroek – Een vrouw is dinsdagochtend van de Haasdijk in Abbenbroek gereden. De auto kwam vervolgens in de sloot tot stilstand. Omstanders hebben het kind op het droge gekregen en de vrouw boven water gehouden tot de hulpdiensten kwamen. De vrouw viel af en toe weg. De brandweer was snel ter plaatse en sprong gelijk de sloot in.

Niet veel later kwam ze weer bij en werd agressief, en was het moeilijk om haar eruit te krijgen. Uiteindelijk lukte dit. Vermoedelijk is ze voor het ongeval onwel geworden. De brandweer hoefde verder niet meer in actie te komen, alleen is wel even de sloot doorzocht om er zeker van te zijn dat er niemand meer in lag. Een ambulance is ter plaatse gekomen voor de moeder en zoon. Ze maken het naar omstandigheden goed en het zoontje kon na het krijgen van een trauma-beertje ook weer een beetje lachen.

- Advertisement -

Foto’s: Martijn de Bruijn

- Advertisement -

Gerelateerd