Medegevangene aangehouden na vondst van dode in cel gevangenis Krimpen aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan den IJssel – In een cel van gevangenis Penitentiaire Inrichting (PI) in Krimpen aan den Ijssel is vanmorgen een dode man aangetroffen. Het slachtoffer is nog gereanimeerd, maar de hulp mocht niet meer baten.

Omdat het vermoeden bestond dat er sprake zou kunnen zijn van een misdrijf is de Forensische opsporing ter plaatse gekomen. Zij hebben het slachtoffer onderzocht, waarop is besloten om de medegevangene die in zijn cel aanwezig was aan te houden als verdachte. Dat ging niet zonder slag of stoot, omdat hij weigerde zijn cel te verlaten. Een speciaal bijstandsteam heeft hem er alsnog uitgehaald en in isoleercel geplaatst.

- Advertisement -

De politie is een onderzoek gestart naar het incident.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd