Veel woningen en bedrijven zonder water na waterlekkage Schiedamsesingel Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de omgeving van een Schiedamsesingel in het centrum van Rotterdam is donderdagochtend rond half tien een flinke waterlekkage ontstaan. Kelders van meerdere woningen zijn onder water gelopen, en een groot aantal huishoudens zit momenteel zonder water.

De brandweer besloot na een uur op te schalen naar GRIP 1. Dat heeft te maken met het effectgebied dat door de waterlekkage zonder water zit. Het is nog niet bekend om hoeveel woningen en bedrijven het gaat. Ook het Oogziekenhuis aan de Schiedamse Vest zit in het effectgebied.

- Advertisement -

De lekkage was rond 11.00 uur verholpen.

Foto’s: Mitchell de Kwant

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd