Politie schiet gericht op minderjarige overvallers Gooioord Amsterdam

Date:

Deel bericht:

Amsterdam – Politieagenten hebben woensdagavond na een woningoverval aan het Gooioord in Amsterdam gericht geschoten op drie minderjarige jongens. Agenten werden in eerste instantie rond 21.40 uur opgeroepen om naar een verdachte situatie te gaan.

De melder ziet dat de jongens een portiek binnen gaan en vervolgens een woning, dan blijkt dat ze de bewoner gewapend hebben overvallen en zelfs mishandeld. Niet veel later vluchten zij met buit de woning uit.

- Advertisement -

Agenten zijn snel ter plekke en weten de jongens te achterhalen. Daarbij worden waarschuwingsschoten gelost, maar ook gericht richting de jongeren geschoten. Er raakt verder niemand gewond. De jongens zitten vast en zitten in volledige beperkingen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd