Zes verwaarloosde honden in beslag genomen uit woning Rotterdam-Oosterflank

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft woensdag 15 maart in overleg met de inspectiedienst zes honden in beslag genomen uit een woning in Rotterdam-Oosterflank. De politie kreeg meerdere melding over de honden en stelde een onderzoek in. De woning bleek dusdanig verwaarloosd te zijn, dat er voor de honden geen veilig en schoon onderkomen bleek te zijn.

Op basis van de bevindingen van de agenten de inspectiedienst zijn er uit huis vier honden, eveneens verwaarloosd in beslag genomen. De twee andere honden waren eerder al op straat aangetroffen en opgehaald door de dierenambulance. De verdachte moet zich later melden op het politiebureau.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd