Man zwaargewond na schietpartij, vrouw aangehouden Maria Danneelserf Capelle aan den IJssel (video)

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Bij een schietpartij in een woning aan het Maria Danneelserf in Capelle aan den IJssel is zondagmorgen rond 05.00 uur een 46-jarige man zwaargewond geraakt. Agenten waren zeer snel ter plaatse en zagen een verdachte in de woning.

- Advertisement -

De verdachte een 43-jarige vrouw is naar buiten gepraat en aangehouden. Omdat niet bekend was of er nog meer personen aanwezig waren, heeft de politie vuurwapens op de woning gericht en vervolgens het Team Parate Eenheid de woning laten schonen.

In de woning bleken vier kinderen aanwezig te zijn, het ging om vier nog jonge meisjes. Één van hen was op bezoek als logé. Zij zijn naar het bureau overgebracht als getuigen. De politie doet verder onderzoek.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd