Verdachte aangehouden voor gewelddadige overval op Jumbo aan Spinozaweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft in de ochtend van maandag 20 maart een 18-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte van een overval op een supermarkt aan de Spinozaweg. De overval vond een week geleden plaats, waarbij een medewerker werd neergestoken.

Bij de overval op dinsdag 14 maart kwamen rond 06.45 uur twee mannen het Jumbo-filiaal binnen en eisten gelijk geld. Hierbij werd een medewerker van de winkel neergestoken. Vervolgens bedreigden ze de eigenaar met het mes en dwong hem om het tweetal met een auto af te zetten op de Enk. Het is nog altijd niet bekend gemaakt wat er precies buit is gemaakt.

- Advertisement -

Wat volgde, was uitgebreid politie-onderzoek. Dit leidde agenten naar de identiteit van de eerste verdachte. De 18-jarige Rotterdammer werd aangehouden in een hotel in Rotterdam.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Auto crasht op Jan Kruijfstraat in Rotterdam na politie-achtervolging, vuurwapens aangetroffen

Rotterdam - Dinsdag 22 oktober hebben agenten twee vuurwapens gevonden na een achtervolging van een auto. De inzittenden...

Voormalig Douanemedewerker veroordeeld voor omkoping

Rotterdam - Een voormalig medewerker van de Douane in Rotterdam is dinsdag 22 oktober veroordeeld tot een gevangenisstraf....

Twee explosies in één nacht in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag hebben twee explosies plaatsgevonden in Rotterdam. De eerste explosie...

Gewonde na steekpartij Vroesenlaan Rotterdam

Rotterdam - Een man is vanmorgen lichtgewond geraakt bij een steekpartij in het park aan de Vroesenlaan in...