Drie gewonden en auto met ingeslagen ramen na mishandeling Lazuruskade Gouda

Date:

Deel bericht:

Gouda – Een ruzie tussen meerdere jongeren op de parkeerplaats van de Lidl aan de Lazuruskade is in de nacht van zaterdag op zondag volledig uit de hand gelopen. Daarbij zijn uiteindelijk zeker drie personen gewond geraakt.

Agenten werden 00.38 uur op pad gestuurd voor een mogelijke schietpartij op de parkeerplaats. Na het incident waren er zeker drie voertuigen weggereden. Twee van deze auto’s zaten vol met schade, en in één van de auto’s zaten meerdere slachtoffers. De auto met slachtoffers sloeg op de vlucht naar de niet veel verderop gelegen Bockenbergstraat.

- Advertisement -

Er zijn uiteindelijk drie ambulanceteams ingezet om de gewonden te verzorgen en naar het ziekenhuis te brengen. Zeker twee van hen zijn met onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Op een parkeerplaats stond een auto met een Duits kenteken. Alle ramen van de auto waren ingeslagen, en ook was er zichtbaar een aanrijding geweest met een ander voertuig. Hiervan zat de kentekenplaat nog in de grill geklemd.

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk, van een schietpartij blijkt na een eerste onderzoek geen sprake te zijn. De Forensische Opsporing is in kennis gesteld om sporen veilig te stellen. De auto zal in beslag genomen worden.

- Advertisement -

Gerelateerd

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...

Grote uitslaande brand in bedrijfswoning Onderweg Rotterdam.

Rotterdam - In een bedrijfswoning aan de Onderweg in Rotterdam-Nesselande is woensdagmiddag rond 17.30 uur een grote brand...

Vijf lichtgewonden bij steekpartij Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een ruzie tussen vijf personen op de Strevelsweg in Rotterdam zijn alle vijf de mannen...

Hennepkwekerij aangetroffen na melding woningbrand Wagnerlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag rond 14:40 uur kreeg de brandweer een melding binnen van een woningbrand aan de Wagnerlaan....