Drie gewonden en auto met ingeslagen ramen na mishandeling Lazuruskade Gouda

Date:

Deel bericht:

Gouda – Een ruzie tussen meerdere jongeren op de parkeerplaats van de Lidl aan de Lazuruskade is in de nacht van zaterdag op zondag volledig uit de hand gelopen. Daarbij zijn uiteindelijk zeker drie personen gewond geraakt.

Agenten werden 00.38 uur op pad gestuurd voor een mogelijke schietpartij op de parkeerplaats. Na het incident waren er zeker drie voertuigen weggereden. Twee van deze auto’s zaten vol met schade, en in één van de auto’s zaten meerdere slachtoffers. De auto met slachtoffers sloeg op de vlucht naar de niet veel verderop gelegen Bockenbergstraat.

- Advertisement -

Er zijn uiteindelijk drie ambulanceteams ingezet om de gewonden te verzorgen en naar het ziekenhuis te brengen. Zeker twee van hen zijn met onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Op een parkeerplaats stond een auto met een Duits kenteken. Alle ramen van de auto waren ingeslagen, en ook was er zichtbaar een aanrijding geweest met een ander voertuig. Hiervan zat de kentekenplaat nog in de grill geklemd.

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk, van een schietpartij blijkt na een eerste onderzoek geen sprake te zijn. De Forensische Opsporing is in kennis gesteld om sporen veilig te stellen. De auto zal in beslag genomen worden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Brandweer blust kleine brand in meterkast Digna Johannaweg Hoogvliet

Digna Johannaweg, Hoogvliet Rotterdam - Zondagmiddag 17 maart rond 17.41 uur is er brand uitgebroken in een woning....

Dode na steekpartij in woning Brautigamstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij in een woning aan de Brautigamstraat in Rotterdam-Feijenoord is zaterdagmorgen een man om...

Rookontwikkeling na kortsluiting in woning Aida Capelle aan den Ijssel

Capelle aan den IJssel - De brandweer is vrijdagmiddag met meerdere wagens uitgerukt voor een melding van een...