Man (22) alsnog overleden na steekpartij bij McDonalds Korte Lijnbaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het 22-jarige slachtoffer van de steekpartij op de Korte Lijnbaan in Rotterdam is afgelopen nacht alsnog aan zijn verwondingen in het ziekenhuis overleden. De man uit Helmond raakte zeer ernstig gewond na een steekpartij ter hoogte van de McDonalds aan de Korte Lijnbaan in Rotterdam.

De man werd op straat gereanimeerd en met hoge spoed overgebracht naar het Erasmus MC in Rotterdam. Daar hebben artsen alles op alles gezet om hem te behandelen, maar helaas is hij alsnog overleden.

- Advertisement -

De politie heeft een half uur na het steekincident even verderop in het centrum een 19-jarige man uit Spijkenisse aangehouden als verdachte. De man zit vast als verdachte van betrokkenheid.

Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn een grootschalig onderzoek gestart naar het steekincident. Op straat zijn sporen vastgelegd, en ook camerabeelden zijn bekeken. Het vermoeden bestaat dat er tijdens een ruzie door een groepje jongeren is gestoken.

De politie roept getuigen die nog niet zijn gesproken op om zich te melden. Alle informatie over het incident is welkom. Melding kan via de website van de politie of 0900-8844. Liever anoniem bel dan met 0800-7000.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Felle brand in woning Dirk Danestraat Rotterdam vermoedelijk aangestoken

Rotterdam - In een woning aan de Dirk Danestraat in Rotterdam-West heeft donderdagmiddag rond 17.30 uur een flinke...

Verkeerslichten waar 81-jarige man zwaargewond raakte werkten niet na raken kabel met maaien Hoofdweg Rotterdam

De verkeerslichten op de Prins Alexanderlaan met de Hoofdweg waar afgelopen zaterdag een 81-jarige man ernstig gewond raakte...

Gewonde na steekpartij Dordtsestraatweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij in een woning aan de Dordtsestraatweg in Rotterdam is donderdagavond een persoon gewond...

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...