Man (22) alsnog overleden na steekpartij bij McDonalds Korte Lijnbaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het 22-jarige slachtoffer van de steekpartij op de Korte Lijnbaan in Rotterdam is afgelopen nacht alsnog aan zijn verwondingen in het ziekenhuis overleden. De man uit Helmond raakte zeer ernstig gewond na een steekpartij ter hoogte van de McDonalds aan de Korte Lijnbaan in Rotterdam.

De man werd op straat gereanimeerd en met hoge spoed overgebracht naar het Erasmus MC in Rotterdam. Daar hebben artsen alles op alles gezet om hem te behandelen, maar helaas is hij alsnog overleden.

- Advertisement -

De politie heeft een half uur na het steekincident even verderop in het centrum een 19-jarige man uit Spijkenisse aangehouden als verdachte. De man zit vast als verdachte van betrokkenheid.

Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn een grootschalig onderzoek gestart naar het steekincident. Op straat zijn sporen vastgelegd, en ook camerabeelden zijn bekeken. Het vermoeden bestaat dat er tijdens een ruzie door een groepje jongeren is gestoken.

De politie roept getuigen die nog niet zijn gesproken op om zich te melden. Alle informatie over het incident is welkom. Melding kan via de website van de politie of 0900-8844. Liever anoniem bel dan met 0800-7000.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...