Succesvolle Experience Day voor werkgevers in het veiligheidsdomein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Afgelopen zaterdag organiseerden verschillende partners uit het Veiligheidsdomein waaronder de politie, brandweer, ambulance, RET en de Douane een Experience Day op het plein van het Feyenoord-stadion in Rotterdam. Met de Experience Day hopen de werkgevers van onder andere veiligheidsorganisaties nieuw personeel aan te trekken.

In verschillende tenten en marktkramen kon men informatie verkrijgen over het werken bij een bedrijf zoals de politie, brandweer, Douane, de RET of ander werkgevers. De politie pakte uit met een geheel nieuwe Escaperoom in een vrachtwagentrailer. In deze trailer kon men ervaren hoe het zou zijn om bij de politie te werken. Justitie, Defensie en Handhaving Rotterdam waren er ook en gaven de gehele dag door demonstraties met onder andere een VR bril.

- Advertisement -

Bedrijven zetten op dit moment alles op alles om in een krappe arbeidsmarkt op zoek te gaan naar nieuw personeel. Alleen al bij de politie zijn de aankomende jaren duizenden vacatures te vervullen. Dit geldt eveneens voor de RET, de brandweer, Douane en de Ambulancedienst.

Ondanks het slechte weer zijn er ruim 2000 bezoekers op de Experience Day afgekomen. Verschillende mensen hebben aangegeven dat ze een baan bij één van de diensten wel zien zitten. Ben jij ook nieuwsgierig in een baan bij de overheid of een andere partner? Neem is een kijkje op de websites.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...