Succesvolle Experience Day voor werkgevers in het veiligheidsdomein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Afgelopen zaterdag organiseerden verschillende partners uit het Veiligheidsdomein waaronder de politie, brandweer, ambulance, RET en de Douane een Experience Day op het plein van het Feyenoord-stadion in Rotterdam. Met de Experience Day hopen de werkgevers van onder andere veiligheidsorganisaties nieuw personeel aan te trekken.

In verschillende tenten en marktkramen kon men informatie verkrijgen over het werken bij een bedrijf zoals de politie, brandweer, Douane, de RET of ander werkgevers. De politie pakte uit met een geheel nieuwe Escaperoom in een vrachtwagentrailer. In deze trailer kon men ervaren hoe het zou zijn om bij de politie te werken. Justitie, Defensie en Handhaving Rotterdam waren er ook en gaven de gehele dag door demonstraties met onder andere een VR bril.

- Advertisement -

Bedrijven zetten op dit moment alles op alles om in een krappe arbeidsmarkt op zoek te gaan naar nieuw personeel. Alleen al bij de politie zijn de aankomende jaren duizenden vacatures te vervullen. Dit geldt eveneens voor de RET, de brandweer, Douane en de Ambulancedienst.

Ondanks het slechte weer zijn er ruim 2000 bezoekers op de Experience Day afgekomen. Verschillende mensen hebben aangegeven dat ze een baan bij één van de diensten wel zien zitten. Ben jij ook nieuwsgierig in een baan bij de overheid of een andere partner? Neem is een kijkje op de websites.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Felle brand in woning Dirk Danestraat Rotterdam vermoedelijk aangestoken

Rotterdam - In een woning aan de Dirk Danestraat in Rotterdam-West heeft donderdagmiddag rond 17.30 uur een flinke...

Verkeerslichten waar 81-jarige man zwaargewond raakte werkten niet na raken kabel met maaien Hoofdweg Rotterdam

De verkeerslichten op de Prins Alexanderlaan met de Hoofdweg waar afgelopen zaterdag een 81-jarige man ernstig gewond raakte...

Gewonde na steekpartij Dordtsestraatweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij in een woning aan de Dordtsestraatweg in Rotterdam is donderdagavond een persoon gewond...

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...