Schade na explosie bij flatwoning Stoomtramweg in Rotterdam-zuid

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van donderdag op vrijdag 31 maart zijn bewoners aan de Stoomtramweg opgeschrikt door een explosie. Hoewel er schade is aan de woning, raakte er gelukkig niemand gewond.

Even voor nacht was een harde klap te horen. Door de klap raakte de voordeur van een flatwoning beschadigd en is onder andere het glas gesprongen. Vanwege de rook werd de brandweer in eerste instantie gealarmeerd vanwege een mogelijke woningbrand, maar hier was geen sprake van.

- Advertisement -

Volgens de eerste informatie zou het gaan om een zwaar vuurwerk of een vuurwerkbom die bij de voordeur is afgestoken. Er wordt nader onderzoek verricht. De politie laat weten nog geen aanhoudingen te hebben verricht.

Tips melden
Mensen die meer informatie of camerabeelden uit de omgeving hebben, worden gevraagd dit met de politie te delen. Dit kan door contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Scooterrijder aangereden door personenauto Zuidplein Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond even na 19:30 uur heeft er een aanrijding plaatsvonden aan het Zuidplein in Rotterdam. De aanrijding...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....