Gezin met vuurwapen overvallen in woning, man en vrouw mishandeld Beukelaar Melissant

Date:

Deel bericht:

Melissant – Een gezin is dinsdagochtend vroeg in hun woning in Melissant overvallen. Drie mannen stonden rond 3.15 uur opeens in de woning terwijl het gezin lag te slapen. Na een worsteling hebben de drie verdachten onder bedreiging van een vuurwapen waardevolle spullen uit het huis meegenomen.

De vader en moeder van het gezin schrokken rond 3.15 uur wakker van herrie in hun woning aan de Beukelaar in Melissant. Opeens stonden er drie mannen in hun woning. De vader raakte met de mannen in gevecht. Ook de moeder van het gezin kreeg klappen. De vader en moeder liepen hierbij lichte verwondingen op. De drie verdachten dreigden met een vuurwapen. Even later gingen zij er met waardevolle spullen uit de woning vandoor. De twee in het huis aanwezige kinderen raakten niet gewond.

- Advertisement -

De politie hield vannacht direct een zoekactie in de omgeving. Daar zijn twee mannen bij aangehouden, maar uit nader onderzoek bleken dit niet de verdachten te zijn. Zij zijn vervolgens heen gezonden.

Het overvallenteam van de eenheid Rotterdam heeft een onderzoek ingesteld. Heeft u informatie of beelden die voor dit onderzoek van belang kunnen zijn, dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met M. via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Bizarre hoeveelheid grondstoffen voor speed onderschept in Melissant

Melissant - Douanebeambten hebben samen met de politie zaterdagavond een zeer grote vangst van grondstoffen voor de productie...

Politie zoekt getuigen van aanrijding met verkeersregelaar N215 Melissant

Melissant - Woensdag 16 mei raakte een 31-jarige verkeersregelaar gewond toen hij werd aangereden door een automobilist. Het...

Groot stuk duin afgebrand Bieningenweg Melissant

Melissant - Maandagmiddag 9 juli rond 17.55 uur is de brandweer opgeroepen voor een bermbrand aan de Bieningenweg...

Zwaargewonde fietser (16) met traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht Noorddijk Melissant.

Melissant - Een 16-jarige jongen uit Melissant is donderdagmorgen zwaargewond geraakt door een ongeval met een tankwagen. De jongen...