Opnieuw explosie bij woning Allard Piersonstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over de explosie aan de Allard Piersonstraat in Rotterdam. In de nacht van 3 op 4 april heeft daar een explosie plaatsgevonden in een woning.

Buurtbewoners werden vannacht omstreeks half drie opgeschrikt door een harde knal op de Allard Piersonstraat. Als agenten op de desbetreffende locatie aankomen, treffen ze een gesneuvelde raam aan. Er heeft even daarvoor een explosie in een woning plaatsgevonden. Een man die in de woning was, is daar gelukkig niet gewond bij geraakt. Er zijn geen verdachten aangehouden. In de nacht van 2 op 3 april heeft er ook een explosie plaatsgevonden op een pand aan de Allard Piersonstraat. De politie onderzoekt of er een verband is met dit incident.

- Advertisement -
Getuigen gezocht

De politie is dringend op zoek naar getuigen die meer weten over het incident en de verdachte. Ook camerabeelden zijn welkom. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Jongen (17) gewond na steekpartij, verdachte (17) aangehouden Pretorialaan Rotterdam

Rotterdam - Een ruzie tussen twee 17-jarige jongens op de Pretorilaan in Rotterdam is zaterdagavond uitgemond in een...

12 woningen ontruimd na explosie in drugslab Terentiusstraat Rotterdam

Rotterdam - In een flatgebouw aan de Terentiusstraat in Rotterdam-IJsselmonde heeft afgelopen nacht een forse explosie plaatsgevonden. De...

Tweede aanhouding dodelijke steekpartij De Klerkstraat Rotterdam

Vrijdagochtend is een 21-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Man (45) zwaargewond na schietpartij Tolhuislaan Rotterdam

Rotterdam - Een 45-jarige man uit Rotterdam is afgelopen nacht ernstig gewond geraakt bij een schietpartij op de...