Opnieuw pick-uptruck van loodgietersbedrijf opgeblazen Koninginnestraat Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Opnieuw is er een pick-uptruck van een loodgietersbedrijf in Vlaardingen opgeblazen. Afgelopen nacht werd een ruitje ingetikt van een pick-up welke geparkeerd stond in de Koninginnestraat, vervolgens werd er een explosief ingegooid en ontstond er een grote ravage.

De Pick-up klapte met de cabine volledig uit elkaar. Brokstukken van de pick-up zorgden voor veel schade in de omgeving. Auto’s raakten beschadigd, en ook het glas van woningen was gesprongen. Ook het bedrijfspand van de loodgieter was beschadigd, hier waren ramen ingegooid. In dat pand staat een aanhanger van de loodgieter.

- Advertisement -

Omdat niet bekend was of er nog sprake was van gevaar werd de omgeving afgezet. Het Team Explosieven Verkenning van de politie heeft onderzoek gedaan. Op de achtergrond stond de brandweer met een Quick Response Team paraat. Uiteindelijk bleek er geen gevaar meer te zijn en kon het Forensisch Onderzoek van start gaan.

Eerder deze week werd in de Gretha Hofstratraat in Vlaardingen ook een Pick-up van het bedrijf opgeblazen. Ook toen was er sprake van veel materiële schade. Het lijkt er dan ook op dat er sprake is van een doelgerichte actie tegen het loodgietersbedrijf.

Lees ook: Pickuptruck opgeblazen met explosief Gretha Hofstralaan Vlaardingen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Twee keer auto in brand bij dezelfde flat Coornhernstraat Vlaardingen

Vlaardingen - De politie doet onderzoek naar een tweetal autobranden gisterenavond bij een flat aan de Coornhertstraat in...

Auto rijdt met inzittenden in het water na vergeten handrem Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - Een automobilist is zondagmiddag met zijn auto en inzittenden in het water langs de Oosthavenkade in...

Man zwaargewond na intrappen ruit, ook aangehouden als verdachte Robert van ‘T Hoffstraat Vlaardingen

Vlaardingen - Een man is zondagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij bij een ruzie een ruit van een woning...

Verdachte aangehouden voor explosie bij woning Prins Hendrikstraat Vlaardingen

Vlaardingen - De politie heeft zondagavond tegen middernacht een 28-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats aangehouden na...