Opnieuw pick-uptruck van loodgietersbedrijf opgeblazen Koninginnestraat Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Opnieuw is er een pick-uptruck van een loodgietersbedrijf in Vlaardingen opgeblazen. Afgelopen nacht werd een ruitje ingetikt van een pick-up welke geparkeerd stond in de Koninginnestraat, vervolgens werd er een explosief ingegooid en ontstond er een grote ravage.

De Pick-up klapte met de cabine volledig uit elkaar. Brokstukken van de pick-up zorgden voor veel schade in de omgeving. Auto’s raakten beschadigd, en ook het glas van woningen was gesprongen. Ook het bedrijfspand van de loodgieter was beschadigd, hier waren ramen ingegooid. In dat pand staat een aanhanger van de loodgieter.

- Advertisement -

Omdat niet bekend was of er nog sprake was van gevaar werd de omgeving afgezet. Het Team Explosieven Verkenning van de politie heeft onderzoek gedaan. Op de achtergrond stond de brandweer met een Quick Response Team paraat. Uiteindelijk bleek er geen gevaar meer te zijn en kon het Forensisch Onderzoek van start gaan.

Eerder deze week werd in de Gretha Hofstratraat in Vlaardingen ook een Pick-up van het bedrijf opgeblazen. Ook toen was er sprake van veel materiële schade. Het lijkt er dan ook op dat er sprake is van een doelgerichte actie tegen het loodgietersbedrijf.

Lees ook: Pickuptruck opgeblazen met explosief Gretha Hofstralaan Vlaardingen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt bij inval in Vlaardingen verdachte van schietpartij in Hoogvliet aan

Vlaardingen - De politie is vanmorgen een woning aan de Dr. Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen binnen gevallen, daarbij...

Opnieuw auto uitgebrand aan de Floreslaan in Vlaardingen

Vlaardingen - In de nacht van woensdag op donderdag is er rond 03:30 uur brand uitgebroken in een...

Vijf auto’s beschadigd na brand G.K Van Hogendorpweg Vlaardingen

Vlaardingen - Op de G.K van Hogendorpweg in Vlaardingen zijn afgelopen nacht vijf auto's beschadigd door brand. Rond...

Vlaardings meisje uit ziekenhuis, pleegouders langer vast

Vlaardingen - Het 10-jarige meisje uit Vlaardingen dat afgelopen maand zwaargewond werd opgenomen in een ziekenhuis, is overgeplaatst...