Brandweer Oostvoorne houdt open dag Heveringseweg Oostvoorne

Date:

Deel bericht:

Oostvoorne – De brandweer van Oostvoorne heeft vandaag van 10:00 uur tot 14:00 uur een open dag gehouden op hun kazerne.

Tijdens de open dag werden meerdere demonstraties gegeven. Denk aan het openknippen van een auto. Mede dankzij het weer was het een redelijk druk bezochte dag met bezoeken van jong en oud. Ook algemeen directeur van de veiligheidsregio Arjen Littooij kwam even kijken. Naast de vrijwilligers en voertuigen van Oostvoorne zelf was ook team digitale verkenningen aanwezig van de gazamelijke brandweer. Zij toonden met trots hun leuke ‘speeltjes’. Zo reden zij bijvoorbeeld rond met hun blusrobot, genaamd Brutus II.

- Advertisement -

De open dag was niet alleen bedoeld voor een leuk uitje voor iedereen, maar ook bedoeld als werving. De brandweerpost van Oostvoorne is opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Niet alleen op hun kazerne maar ook op andere plekken zijn er hard mensen nodig!

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Agenten vinden explosief tijdens doorzoeking woning Rembrandtstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Rembrandststraat in Rotterdam is woensdagmiddag een explosief aangetroffen. De politie besloot...

Twee gewonden na zeer ernstig ongeluk tussen bestelbus en vrachtwagen Markweg Rotterdam

Rotterdam (Europoort) - Bij een zeer ernstig ongeluk op de Markweg in Rotterdam-Europoort is dinsdagochtend een persoon zeer...

Ambulance met spoed botst achterop auto Capelseweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een ambulance welke op spoed met weg was naar een incident is zondagmiddag...

Auto met kind van 1,5 jaar oud rolt van de kade af het water in Haven Maassluis.

Maassluis - Op de Haven in Maassluis is zondagmiddag rond 12:30 uur een auto vanaf een parkeerplek op...