Brandweer Oostvoorne houdt open dag Heveringseweg Oostvoorne

Date:

Deel bericht:

Oostvoorne – De brandweer van Oostvoorne heeft vandaag van 10:00 uur tot 14:00 uur een open dag gehouden op hun kazerne.

Tijdens de open dag werden meerdere demonstraties gegeven. Denk aan het openknippen van een auto. Mede dankzij het weer was het een redelijk druk bezochte dag met bezoeken van jong en oud. Ook algemeen directeur van de veiligheidsregio Arjen Littooij kwam even kijken. Naast de vrijwilligers en voertuigen van Oostvoorne zelf was ook team digitale verkenningen aanwezig van de gazamelijke brandweer. Zij toonden met trots hun leuke ‘speeltjes’. Zo reden zij bijvoorbeeld rond met hun blusrobot, genaamd Brutus II.

- Advertisement -

De open dag was niet alleen bedoeld voor een leuk uitje voor iedereen, maar ook bedoeld als werving. De brandweerpost van Oostvoorne is opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Niet alleen op hun kazerne maar ook op andere plekken zijn er hard mensen nodig!

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...