Brandweer Oostvoorne houdt open dag Heveringseweg Oostvoorne

Date:

Deel bericht:

Oostvoorne – De brandweer van Oostvoorne heeft vandaag van 10:00 uur tot 14:00 uur een open dag gehouden op hun kazerne.

Tijdens de open dag werden meerdere demonstraties gegeven. Denk aan het openknippen van een auto. Mede dankzij het weer was het een redelijk druk bezochte dag met bezoeken van jong en oud. Ook algemeen directeur van de veiligheidsregio Arjen Littooij kwam even kijken. Naast de vrijwilligers en voertuigen van Oostvoorne zelf was ook team digitale verkenningen aanwezig van de gazamelijke brandweer. Zij toonden met trots hun leuke ‘speeltjes’. Zo reden zij bijvoorbeeld rond met hun blusrobot, genaamd Brutus II.

- Advertisement -

De open dag was niet alleen bedoeld voor een leuk uitje voor iedereen, maar ook bedoeld als werving. De brandweerpost van Oostvoorne is opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Niet alleen op hun kazerne maar ook op andere plekken zijn er hard mensen nodig!

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Automobilist (23) overleden bij ongeval op Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel (video)

Capelle a/d IJssel - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart is een 23-jarige Rotterdammer komen...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....