Ouders bevallen van dochtertje Bente op afrit A13 bij Delft

Date:

Deel bericht:

Wanneer je later gevraagd wordt waar je kind is geboren, dan hebben de ouders van  een kersverse dochter genaamd Bente een prachtig verhaal. De dochter van Luca en Shannen kwam zondagmiddag op de afrit van de A13 bij Delft ter wereld.

- Advertisement -

De aanstaande ouders waren met spoed op weg naar het ziekenhuis, maar bij de afrit wilde het nieuwsgierige wondertje toch de buitenwereld verkennen. De verloskundige die achter de ouders aan reed, besloot om te stoppen en de bevalling alvast te begeleiden, daarnaast werd de hulp van de politie en ambulancedienst ingeschakeld. Toen ambulancemedewerkers ter plaatse waren, werd Bente geboren.

De afrit was ten tijde van de bevalling afgesloten voor het verkeer. Zo konden de hulpverleners veilig hun gang gaan. Nadat het kindje was geboren en herenigd met de moeder zijn moeder en kind naar het ziekenhuis gebracht. De vader en verloskundige reden achter de ambulance aan.

Bron: District8.net

 

 

 

 

DELFT – Een aanstaande moeder die op weg was naar het ziekenhuis is op een afrit van de A13 bevallen. De kleine kondigt zich zondagmiddag aan en dus stappen vader en moeder in de auto. Bij de afslag Delft is het duidelijk dat ze niet op tijd in het ziekenhuis zouden komen en dus wordt de baby daar op de vluchtstrook geboren.
De verloskundige was achter de ouders aan gereden. Ook de politie en ambulancepersoneel waren naar de afrit gekomen om te helpen bij de bevalling. En om te zorgen dat moeder en kind veilig bleven.
Na de bevalling is de baby -naar verluidt een meisje- goed ingepakt en samen met haar moeder naar het ziekenhuis gebracht.
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Delftenaar duwt man op spoor bij station Vlissingen

Vlissingen, Delft - De Politie heeft een 21-jarige man uit Delft aangehouden. De man wordt ervan verdacht iemand...

Man zwaargewond na steekpartij in Delft op eerste kerstdag

Delft - Op maandagavond 25 december, eerste kerstdag, is in Delft een man zwaargewond geraakt bij een steekincident....

Verdachte van steekpartij vlucht in bestelbus en veroorzaakt meerdere aanrijdingen

Delft / Rijswijk - Rond 18.30 uur vond woensdag 19 juli bij een ziekenhuis aan de Reinier de...

Gewonde na auto te water Wateringseweg Delft

Delft - Een automobilist is zaterdagavond gewond geraakt bij een frontale aanrijding op de Wateringseweg in Delft. De...