Ouders bevallen van dochtertje Bente op afrit A13 bij Delft

Date:

Deel bericht:

Wanneer je later gevraagd wordt waar je kind is geboren, dan hebben de ouders van  een kersverse dochter genaamd Bente een prachtig verhaal. De dochter van Luca en Shannen kwam zondagmiddag op de afrit van de A13 bij Delft ter wereld.

- Advertisement -

De aanstaande ouders waren met spoed op weg naar het ziekenhuis, maar bij de afrit wilde het nieuwsgierige wondertje toch de buitenwereld verkennen. De verloskundige die achter de ouders aan reed, besloot om te stoppen en de bevalling alvast te begeleiden, daarnaast werd de hulp van de politie en ambulancedienst ingeschakeld. Toen ambulancemedewerkers ter plaatse waren, werd Bente geboren.

De afrit was ten tijde van de bevalling afgesloten voor het verkeer. Zo konden de hulpverleners veilig hun gang gaan. Nadat het kindje was geboren en herenigd met de moeder zijn moeder en kind naar het ziekenhuis gebracht. De vader en verloskundige reden achter de ambulance aan.

Bron: District8.net

 

 

 

 

DELFT – Een aanstaande moeder die op weg was naar het ziekenhuis is op een afrit van de A13 bevallen. De kleine kondigt zich zondagmiddag aan en dus stappen vader en moeder in de auto. Bij de afslag Delft is het duidelijk dat ze niet op tijd in het ziekenhuis zouden komen en dus wordt de baby daar op de vluchtstrook geboren.
De verloskundige was achter de ouders aan gereden. Ook de politie en ambulancepersoneel waren naar de afrit gekomen om te helpen bij de bevalling. En om te zorgen dat moeder en kind veilig bleven.
Na de bevalling is de baby -naar verluidt een meisje- goed ingepakt en samen met haar moeder naar het ziekenhuis gebracht.
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Gewonde na auto te water Wateringseweg Delft

Delft - Een automobilist is zaterdagavond gewond geraakt bij een frontale aanrijding op de Wateringseweg in Delft. De...

Hond overleden na brand in woning Uilensingel Delft

Delft - In een woning aan de Uilensingel in Delft is zaterdagmorgen brand uitgebroken. Vier bewoners van het...

Verdachte steekpartij Frederik van Eedenlaan Delft overgeleverd aan Nederland

De Belgische politie heeft maandagmiddag rond 15.42 uur de 31-jarige man uit het Belgische Heist op de Berg...

Dode en twee gewonden na steekpartij Frederik van Eedenlaan Delft

Delft - Een 33-jarige vrouw is zondagmorgen om het leven gekomen door een steekpartij op de Frederik van...