Vrouw veroorzaakt meerdere aanrijdingen en wordt aangereden na oversteek snelweg A12 Zoetermeer – Bleiswijk

Date:

Deel bericht:

Bleiswijk – Een vrouw heeft dinsdagmorgen rond 07.20 uur gezorgd voor meerdere aanrijdingen op de A12 tussen Zoetermeer en Bleiswijk. De vrouw – die zelf na een ander ongeluk op de snelweg liep – werd uiteindelijk door een auto aangereden en raakte slechts lichtgewond.

De vrouw veroorzaakte op de toerit naar de A12 een ongeluk met een andere auto. Zij reed vervolgens door, maar stapte na iets verderop toch uit. Op dat moment stapte ze uit haar auto en stak tot twee keer toe de snelweg over. De eerste keer stak ze in de richting van Den Haag de snelweg over om vervolgens te voet richting Utrecht opnieuw over te steken en op de snelweg te lopen. Op het stuk richting Den Haag moesten automobilisten die daar reden, plotseling stoppen waardoor twee auto’s tegen elkaar botsten.

- Advertisement -

Omdat niet bekend was hoe ernstig de vrouw gewond was geraakt, landde een traumahelikopter op de snelweg. Deze hoefde uiteindelijk niet te worden ingezet en is de vrouw met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeluk was de snelweg korte tijd in beide richtingen (deels) afgesloten.

 

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere aanhoudingen na steekpartij in Zoetermeerse flat

Zoetermeer - In een flat aan het Fonteinbos in Zoetermeer heeft zondagavond 28 mei een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij...

Tientallen bezoekers van SnowWorld Zoetermeer op straat door ammoniaklekkage

Zoetermeer - Ongeveer vijftig personen zijn woensdagavond op straat komen te staan door een amoniaklek in Indoorskibaan SnowWorld...

Dode na auto te water Anthuriumweg Bleiswijk

Bleiswijk - Op de Anthuriumweg in Bleiswijk is afgelopen nacht een auto te water geraakt. Daarbij is één...

Uitslaande brand in loods met caravans Laan van Mathenesse Bleiswijk

Bleiswijk - In een opslagloods aan de Laan van Mathenesse in Bleiswijk met vermoedelijk caravans is een zeer...