Vrouw steekt met jonge kinderen Bilste Rading in Utrecht over, vrouw en kind (5) overlijden

Date:

Deel bericht:

Utrecht – Bij een zeer ernstig verkeersongeval nabij de afrit A27 Veemarkt met de Bilste Rading verongelukte vrijdag 21 april een 66-jarige vrouw uit Woerden. Een jong kindje (5jr) raakte bij het ongeval zwaargewond en is later aan zijn verwondingen komen te overlijden.

Het slachtoffer stak die middag omstreeks 15.45 uur met twee kinderen de Biltse Rading (nabij de afrit met de afrit A27 Veemarkt) de weg over en werden daarbij aangereden door een 57-jarige automobiliste uit Huizen. Direct werd de hulpverlening opgestart waaronder een Mobiel Medisch Team (MMT) en andere instanties.

- Advertisement -

Ondanks alle inspanningen ter plaatse overleed de 66-jarige vrouw uit Woerden. Eén van de kinderen raakte bij het ongeval zwaargewond. Hij werd vervoerd naar een ziekenhuis, maar is een dag later komen te overlijden. Het andere kindje bleef ongedeerd. De 57-jarige bestuurster van de auto werd aangehouden en overbracht naar een politiebureau voor het afleggen van een verklaring en nader onderzoek.

Heeft u beelden?
Het team verkeer van de eenheid Midden-Nederland onderzoekt de toedracht van het ongeval en is daarbij op zoek naar getuigen. Heeft u het ongeval zien gebeuren en nog niet met de politie gesproken? Laat het de politie dan weten. Heeft u wellicht dashcam-beelden van het incident? Ook dan ontvangt de politie die graag. Dat kan via het tipformulier op politie.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Veiligheidsdiensten oefenen rondom Utrecht Centraal

Utrecht - Vanmiddag hebben veiligheidsdiensten geoefend op Utrecht centraal. De oefening, genaamd Explosive Lion, liep eigenlijk de hele...

Politie ontslaat collega na meldingen van ernstig ongewenst gedrag

Utrecht - Dinsdag 18 april is een medewerker van de eenheid Midden-Nederland ontslagen. Uit onderzoek blijkt dat de...

Grote brand legt meerdere bussen in de as Griffioenlaan Utrecht

Utrecht - Een grote brand heeft vrijdagmorgen rond 04.50 uur meerdere stadsbussen in busstalling Westraven aan de Griffioenlaan...

Man steelt ambulance en richt ravage aan in Utrecht

Utrecht - De politie heeft woensdagavond een man aangehouden, nadat hij een ambulance had gestolen vanaf de Lange...