Voetganger ernstig gewond na aanrijding, bestuurder slaat op de vlucht Zuidplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een voetganger is zondagmorgen rond zes uur zwaargewond geraakt nadat hij werd aangereden op het Zuidplein in Rotterdam. De voetganger stak vermoedelijk de weg over en werd geschept door een automobilist. Deze automobilist sloeg daarna op de vlucht.

Het slachtoffer kwam op de motorkap in de voorruit van de auto terecht en werd ruim 25 mee meegesleurd. Verschillende ambulance medewerkers en het traumateam kwamen met spoed ter plaatse. Zij hebben het slachtoffer gestabiliseerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

De politie startte vervolgens een onderzoek naar de bestuurder van de auto. De auto zelf werd bijna een kilometer verderop aangetroffen op de Batterijstraat in Rotterdam. De bestuurder van het voertuig was inmiddels verdwenen. Het is een misdrijf om na een ongeval op de vlucht te slaan. Het is nog niet bekend of de bestuurder inmiddels is achterhaald door de politie.

Van wegen het onderzoek is het Zuidplein in de richting van de Pleinweg naar de Strevelsweg afgesloten geweest voor het verkeer.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...

Kind (8) zwaargewond na aanrijding met auto Huniadijk Rotterdam

Rotterdam - Een 8-jarig is woensdagavond zwaargewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Huniadijk in...

Grote uitslaande brand in bedrijfswoning Onderweg Rotterdam.

Rotterdam - In een bedrijfswoning aan de Onderweg in Rotterdam-Nesselande is woensdagmiddag rond 17.30 uur een grote brand...

Brandweer zoekt in water Waalhaven na vondst van kleding bij bankje

Rotterdam - De brandweer is woensdagmiddag met duikers het water langs de Waalhaven Z.Z in Rotterdam in gegaan...