Na een explosie, nu portiekwoning beschoten van Speykstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vanochtend rond 06.00 uur is een portiekwoning aan de Van Speykstraat in Rotterdam beschoten. Er zijn gelukkig geen gewonden en niemand is aangehouden. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Het is rond 06.00 uur in de ochtend als buurtbewoners worden opgeschrikt door meerdere knallen en de politie alarmeren. Wanneer de agenten aankomen in de Van Speykstraat zien zij meerdere kogelgaten in de ruiten van de portiek, tussen de eerste en de tweede etage. Ook treffen zij meerdere hulzen aan. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen.

- Advertisement -

Help ons

Het is ook hier een tweede nacht onrustig. Gisternacht heeft er ook al een explosie plaatsgevonden in de Van Speykstraat. Of deze twee incidenten met elkaar te maken hebben wordt uiteraard onderzocht.

Het onderzoeksteam kan alle hulp goed gebruiken om de dader(s) op te sporen en aan te houden.

Heeft u bewakingscamera’s, een dashcam of een deurbelcamera? Kijk dan of u hier iets op ziet tussen 05.30 en 06.15 uur vanochtend. Beelden of andere informatie kunt u met ons delen via onderstaande contactgegevens. Weet u misschien iets over het incident of is u de afgelopen dagen iets opgevallen, dan kunt u dat ook vertrouwelijk met ons delen via het Team Criminele Inlichtingen of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw een autobrand in Spijkenisse Andries van Bronckhorstlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanavond is er brand ontstaan bij een auto aan de Andries van Bronckhorstlaan op een parkeerplaats...

Surfer (51) overleden aangetroffen na zoekactie Grevelingenmeer Bruinisse

Zeeland / Goeree - Overflakkee - Zaterdagavond 15 juni is het stoffelijk overschot aangetroffen van de vermiste 51-...

Grote Politie-inzet bij ruzie in woning aan Victor E. van Vrieslandstraat in Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - Zaterdagavond heeft de politie groots ingezet na een melding van een agressieve man bij een ruzie...

Brand in appartement op 48e verdieping Zalmhaventoren Rotterdam

Rotterdam - In een appartement van de Zalmhaventoren in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed. De...