Man gewond na steekpartij in woning Rooseveltlaan Bergen op Zoom, drie verdachten aangehouden

Date:

Deel bericht:

Bergen op Zoom – Na een melding van een steekincident in een woning aan de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom hielden agenten woensdagavond drie mannen aan. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij het incident.

Agenten kwamen naar het huis nadat er, rond 21.10 uur, via 112 een melding was binnengekomen dat er iemand gewond was geraakt. Zij verleenden eerste hulp bij het slachtoffer. Deze man, een 38-jarige Pool zonder vaste woon- of verblijfplaats, is naar het ziekenhuis vervoerd. Hij heeft daar een verklaring afgelegd.

- Advertisement -

De drie mannen die zijn gearresteerd zijn allemaal bewoners van het pand waar het incident plaatsvond. Zij zitten nog vast en mogen donderdag aan de politie vertellen hoe het incident heeft kunnen gebeuren. Het mes is in beslag genomen door de politie. De politie doet verder onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Voetganger komt om het leven bij aanrijding op A4

Bergen op Zoom - Een voetganger is op de A4 bij afslag Bergen op Zoom rond 04.15 uur...