Vogelpoep op auto leidt naar verdachte van woning overval Laan van Magisch Realisme Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een gewapende overval op een woning in Nesselande vorig jaar bezorgde de bewoner de schrik van zijn leven. Het overvallenteam pakte de zaak op en na grondig onderzoek stonden er begin dit jaar twee verdachten op zitting. Vogelpoep op het dak van een auto leidde onder andere naar een van de verdachten. Ze hebben allebei vier jaar celstraf van de rechter opgelegd gekregen en moeten het slachtoffer een schadevergoeding betalen.

Het was april vorig jaar toen de woningoverval werd gepleegd aan de laan van Magisch Realisme. Een van de mannen bleef in de woning van het slachtoffer waarbij het slachtoffer werd vastgebonden en bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Vervolgens gingen ze er met een bankpas, telefoons en andere goederen van het slachtoffer van door. Het team begon meteen met het maken van een plaats delict, het veilig stellen van camerabeelden en spraken met getuigen. Op beelden was vogelpoep te zien op het dak van de auto die we zochten. Dit maakte de auto uniek en konden we koppelen aan de overval. Na het uitlopen van verschillende opsporingsmethoden kwamen we bij de tweede verdachte. Hij was onder andere te zien tijdens het pinnen bij een geldautomaat. Een mooi resultaat na een mooi onderzoek, waar de rechercheurs en vooral de bewoners heel blij mee zijn. Met dank aan de vogel.

- Advertisement -

- Advertisement -

Gerelateerd

Explosie bij theehuis Schiedamseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een theehuis op de Schiedamseweg in Rotterdam is in de nacht van maandag 29 op...

Fietser zwaargewond na aanrijding op de Hoofdweg in Rotterdam (video)

Rotterdam - Een man is maandag tegen het eind van de middag zwaargewond geraakt omdat hij op zijn...

Man slaat op de vlucht na eenzijdig ongeval op de Bosdreef in Rotterdam (video)

Rotterdam - Een automobilist is maandagmiddag op de vlucht geslagen na een eenzijdig ongeval op de Bosdreef in...

Man veroorzaakt meerdere aanrijdingen in Berkel en Rodenrijs en Rotterdam en wordt getaserd op A20 Rotterdam

De politie heeft zondagmiddag een man moeten taseren nadat hij tussen Berkel en Rodenrijs op de Oudelandselaan en...