Opnieuw explosie bij Surinaamse toko Crooswijkseweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bewoners van de Crooswijkseweg in Rotterdam zijn afgelopen nacht opnieuw opgeschrikt door explosies. Waar afgelopen nacht een aanslag op een surinaamse toko mislukte, werd afgelopen nacht wel een geslaagde aanslag gepleegd.

Rond 02.30 uur werden afgelopen nacht de hulpdiensten gealarmeerd. Ter plekke was er veel rook, en vooral veel glas te zien. Een ruit en de ingang van de winkel zijn fors beschadigd.

- Advertisement -

Omdat niet bekend was of er nog explosieven lagen die niet waren afgegaan, is het Quick Response Team van de brandweer ter plaatse gekomen. Deze hebben als backup gestaan voor het onderzoek van het Team Explosieven Verkenning van de politie.

Na het onderzoek door de explosieven verkenner heeft de Forensische Opsporing sporen veiliggesteld. Het pand zal worden afgedicht.

De eigenaar van de toko kwam afgelopen nacht naar de winkel. Hij uitte zijn onvrede dat ondanks de tal van camera’s in de straat het afgelopen nacht alsnog lukte, met veel schade tot gevolg.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Agenten vinden explosief tijdens doorzoeking woning Rembrandtstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Rembrandststraat in Rotterdam is woensdagmiddag een explosief aangetroffen. De politie besloot...

Twee gewonden na zeer ernstig ongeluk tussen bestelbus en vrachtwagen Markweg Rotterdam

Rotterdam (Europoort) - Bij een zeer ernstig ongeluk op de Markweg in Rotterdam-Europoort is dinsdagochtend een persoon zeer...

Explosie bij woningen Eric Kropstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij woningen aan de Eric Kropstraat in Rotterdam is afgelopen een explosief tot ontploffing gebracht. De...

Politie onderzoekt mogelijke explosie Joost van Geelstraat Rotterdam

Rotterdam - In de Joost van Geelstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht mogelijk een explosie plaatsgevonden. De politie...