Opnieuw explosie bij Surinaamse toko Crooswijkseweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bewoners van de Crooswijkseweg in Rotterdam zijn afgelopen nacht opnieuw opgeschrikt door explosies. Waar afgelopen nacht een aanslag op een surinaamse toko mislukte, werd afgelopen nacht wel een geslaagde aanslag gepleegd.

Rond 02.30 uur werden afgelopen nacht de hulpdiensten gealarmeerd. Ter plekke was er veel rook, en vooral veel glas te zien. Een ruit en de ingang van de winkel zijn fors beschadigd.

- Advertisement -

Omdat niet bekend was of er nog explosieven lagen die niet waren afgegaan, is het Quick Response Team van de brandweer ter plaatse gekomen. Deze hebben als backup gestaan voor het onderzoek van het Team Explosieven Verkenning van de politie.

Na het onderzoek door de explosieven verkenner heeft de Forensische Opsporing sporen veiliggesteld. Het pand zal worden afgedicht.

De eigenaar van de toko kwam afgelopen nacht naar de winkel. Hij uitte zijn onvrede dat ondanks de tal van camera’s in de straat het afgelopen nacht alsnog lukte, met veel schade tot gevolg.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...