Politie op zoek naar man met mes die vrouw uit Rozenburg achtervolgde

Date:

Deel bericht:

Rozenburg – Een 19-jarige vrouw uit Rozenburg werd zaterdagavond vanaf het centrum van Rozenburg gevolgd en bedreigd door een nog onbekende man met een mes. Door hard te schreeuwen en met hulp van toeterende automobilisten, werd erger voorkomen. Haar belager rende weg. De politie spreekt graag met getuigen.

Even na 22:00 uur merkte de vrouw dat ze werd achtervolgd vanaf het centrum over de Beukenlaan. Ze stopte bij een woning waarvan de gevel goed verlicht was, maar kon niet voorkomen dat haar achtervolger haar vast kon grijpen en bedreigen met een mes.

- Advertisement -

Ondanks de enorme schrik, wist het slachtoffer het mes af te pakken. Daarbij raakte ze lichtgewond. Vermoedelijk door geschreeuw en getoeter nam de man de benen, het slachtoffer enorm geschrokken achterlatend. Hij vluchtte over de Rozenstraat.

Agenten starten een onderzoek, spraken met getuigen en stelden camerabeelden veilig. Tot nu toe heeft een zoektocht niet tot aanhouding van een verdachte geleid. Hij is ongeveer 1.75m, heeft donker haar, donkere ogen, een stoppelbaard en droeg een bodywamer. Weet u wie dit is, heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Man overleden na steekpartij Raadhuisplein Rozenburg

Rozenburg - Een man is donderdagavond op het Raadhuisplein in Rozenburg (Zuid-Holland) zeer ernstig gewond geraakt na een...

Melding persoon te water blijkt loos alarm Ruysdaelstraat Rozenburg

Rozenburg - De hulpdiensten zijn zaterdagavond massaal gealarmeerd voor een persoon te water in de Ruysdaelstraat in Rozenburg....

Man met vuurwapen aangehouden in Rozenburg

Rozenburg - Agenten van de politie in Rozenburg hebben op 12 oktober een 28-jarige man aangehouden voor het...

Forse schade bij aanrijding, veroorzaker gaat er vandoor Scholeksterstraat Rozenburg

Rozenburg - Op de vroege donderdagochtend even na 5 uur heeft er in de Scholeksterstraat in Rozenburg een...