Politie op zoek naar getuigen overval telecomwinkel Nieuwstraat Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Maandagochtend is door vermoedelijk één of meerdere verdachten geprobeerd een telecomwinkel aan de Nieuwstraat te overvallen. Niemand raakte gewond en er is geen buit gemaakt.

Maandag 1 mei rond kwart over 10 kreeg een medewerkster de schrik van haar leven toen een gewapende en in het donker geklede verdachte de winkel binnenkwam en om geld vroeg. Deze man(en) ging er meteen van door toen een motoragent twee scooterrijders zonder kentekenplaten achtervolgde en langs de telecomwinkel reed. Mogelijk hebben deze scooterrijders ook iets met de overval te maken.

- Advertisement -
Getuigen gezocht

Gewaarschuwde agenten stelden direct een onderzoek in en samen met de bemanning van de heli werd uitgekeken naar de verdachten. Helaas werd er niemand aangehouden. De politie is in verband met deze poging overval op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien en nog niet met de politie gesproken bel dan 0900-8844, of gebruik het tipformulier op de website van de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Jerrycans met restjes benzine zorgen voor brandweerinzet Schooleksterhoek Spijkenisse

Spijkenisse - Dinsdagavond om 19:52 uur is er een melding binnengekomen van een mogelijke gaslucht in een portiek...

Twee personen aangereden door voertuig Anjerplein Spijkenisse

Spijkenisse - Zondagmiddag 19 mei rond 13.48 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden aan het Anjerplein in Spijkenisse. De...

Politie-inzet na vuurwapenmelding Lenteakker Spijkenisse

Spijkenisse - Zondagmiddag 19 mei rond 17.00 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden aan de Lenteakker in Spijkenisse. Vanmiddag...

Veel schade na uitslaande brand Spavoorde Spijkenisse

Spijkenisse - Vrijdagavond 17 mei rond 18.48 uur is er een uitslaande brand uitgebroken in een slaapkamer van...