Brandweer haalt kat uit de boom Schollebos Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De brandweer van Capelle aan den Ijssel is dinsdagmiddag opgeroepen voor een klassieker. In het Schollebos zat een kat al langer dan een dag in een boom, deze wilde er zelf echter niet meer uitkomen. Een toevallig passerende vrouw met een hond zag de kat zitten en had zelf al geprobeerd deze eruit te halen.

Aangezien er nog nooit een kat overleden in een boom is aangetroffen, kreeg ze het advies in de avond ervoor om 24 uur te wachten. Toen ze vanmorgen ging kijken zat de kat nog steeds in de boom. Ze had geprobeerd om met een stok de kat eruit te halen, maar dat lukte niet.

- Advertisement -

De brandweer werd vervolgens alsnog op pad gestuurd om een handje te helpen. Nadat er een ladder bijna tegen de boom was gezet, koos de kat toch het hazenpad en sprong alsnog uit de boom. De brandweer had het nakijken. Van wie de kat is geweest is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gevallen telefoon doet hulpdiensten uitrukken voor ongeluk

Capelle aan den IJssel - De politie en een ambulance zijn rond middernacht met spoed uitgerukt voor een...

Ambulance met spoed botst achterop auto Capelseweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een ambulance welke op spoed met weg was naar een incident is zondagmiddag...

Capelse brandenprikker Jhon B stak uit wraak 360 autobanden lek, dacht zelfs aan het steken van een agent

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vandaag 20 maanden gevangenisstraf, waarvan acht voorwaardelijk geeist tegen de 34-jarige Capelse bandenprikker...

Politie haalt verwarde vrouw uit woning Johan Jongkindrade Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een omstander heeft donderdagmorgen de politie gewaarschuwd na de vondst van verschillende persoonlijke...