Man gewond na steekpartij op feest Laan Der Verenigde Naties Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een steekincident aan de Laan Der Verenigde Naties in Dordrecht. Hierbij is een slachtoffer gewond geraakt. De verdachten zijn op de vlucht geslagen.

Rond twaalf uur middernacht kreeg de politie een melding binnen van een steekincident bij een feest. Hierbij ontstond er buiten een ruzie tussen meerdere personen waarbij de dader uiteindelijk met een mes heeft uitgehaald richting het slachtoffer. De man is met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Hij was aanspreekbaar.

- Advertisement -

Meerdere verdachten zijn op de vlucht geslagen. Mogelijk in een auto. De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het incident en/of de verdachten. Het incident vond tijdens een feest plaats. De politie hoopt dat bezoekers van dit feest iets hebben gezien of andere informatie heeft dat het onderzoek verder kan helpen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Zeer grote brand op vrachtschip in Dordrecht

Dordrecht - Vrijdagavond rond half tien werden verschillende eenheden gestuurd naar de 's-Gravendeelsedijk in Dordrecht voor een brand...

Vuurwapen aangetroffen in auto tijdens controle in Dordrecht

Dordrecht - Op woensdagavond 24 mei is er in een voertuig dat reed op de Laan der Verenigde...

Gewonden na schietpartij Krispijnseweg Dordrecht

Dordrecht - Bij een schietpartij op de Krispijnseweg in Dordrecht is woensdagavond iemand gewond geraakt. Vermoedelijk ging er...

Man gewond na steekpartij Vincent van Goghstraat Dordrecht

Dordrecht - Een man is zondagmiddag gewond in een woning aan de Vincent van Goghstraat in Dordrecht aangetroffen....