Drugs en som contant geld gevonden in vakantiewoning Batterijweg Brielle

Date:

Deel bericht:

Brielle – Zaterdagochtend is in een vakantiewoning op een camping aan de Batterijweg in Brielle een tas gevonden met daarin een grote som geld en wit poeder, vermoedelijk cocaïne. De vermoedelijke drugs en het geld zijn in beslag genomen. De Forensische Opsporing heeft onderzoek gedaan in de vakantiewoning.

Vakantieparken worden graag gebruikt door criminelen omdat ze daar vaak redelijk anoniem te werk kunnen gaan. De zaterdagochtend gevonden tas met geld en vermoedelijk drugs laat zien dat ook in onze regio ondermijnende criminaliteit op vakantieparken kan voorkomen. Het gaat om bijna 50.000 euro en bijna een halve kilo wit poeder, vermoedelijk cocaïne.

- Advertisement -

Daarnaast was er in het huisje een geldtelmachine aanwezig. Team Parate Eenheid kwam naar het park ter bewaking van het huisje tijdens het onderzoek en zij hebben gezorgd dat het geld en de drugs op een veilige manier zijn overgebracht. Er is nog niet vast gesteld van wie de tas was. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Politie controleert recreanten op boten Brielse Meer en treft drie minderjarige kinderen op speedboot

Brielle - De Zeehavenpolitie heeft vrijdag bij een grote controle van recreanten op het Brielse Meer drie kinderen...

Verpleeghuis De Plantage in Brielle ontruimd door grote brand

Brielle - In verpleeghuis De Plantage aan de Plantageweg in Brielle is een brand uitgebroken. Het complex wordt...

Overleden fietser aangetroffen in bevroren sloot bij Brielle

Brielle - Zaterdagochtend 17 december heeft een passant een overleden man aangetroffen in het water langs de Hossenbosdijk....

Brandweer uitgerukt voor grote brand in kerk Nobelstraat Brielle

Brielle - Zaterdagochtend is een forse brand uitgebroken in een geloofsgebouw aan de Nobelstraat. De hulpdiensten hebben groots...