Ouders geven 7 maanden oude baby mee aan politie na melding huiselijk conflict

Date:

Deel bericht:

Lelystad – Ouders van een 7 maanden oude baby hebben woensdagmiddag hun baby meegegeven aan de politie. Dat gebeurde nadat agenten waren afgekomen op een melding van een huiselijk conflict. Daar vertelden de ouders dat ze allebei niet meer voor de baby wilden of konden zorgen.

Moeder woonde niet meer bij de vader, maar was ook niet mobiel. De vader wilde niet voor het kind zorgen. Agenten besloten vervolgens om de baby mee te nemen naar het politiebureau. Daar is contact gezorgd met Veilig Thuis. Die adviseerde om het kind naar een voogd elders in het land te brengen.

- Advertisement -

Agenten kregen van de ouders de benodigde spullen, zoals een flesje melk en een pak luiers mee. Op het bureau hebben 10 collega’s emotioneel het kindje die paar uur verzorgd. Voor de ouders wordt eveneens gezorgd door de nodige instanties.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gasexplosie verwoest woningen Harderwijkstraat Lelystad

Lelystad - Door een enorme gasexplosie zijn vrijdagochtend in de Harderwijkstraat in Lelystad-Haven drie woningen onbewoonbaar geraakt. De...

Staatsbosbeheer begonnen met afschieten edelherten Oostvaardersplassen

Lelystad - Maandagochtend 10 december is Staatsbosbeheer begonnen met het afschieten van ruim achttienhonderd edelherten in de Oostvaardersplassen. Het...