Slachtoffer overleden bij zwaar ongeval op N14 in Leidschendam

Date:

Deel bericht:

Leidschendam – Vrijdagochtend 12 mei heeft er een zwaar ongeval plaatsgevonden op de N14 in Leidschendam. Een vrouw uit Voorburg is hierbij komen te overlijden.

Rond half twaalf botste een automobiliste achterop een rij voertuigen dat voor het stoplicht stond te wachten nabij de oprit A4. De auto reed op hoge snelheid op een bakwagen van wegwerkers. Ook andere auto’s werd bij de klap geraakt.

- Advertisement -

Beknelling
Door het ongeval raakte de automobiliste bekneld in het voertuig. Hulpverleners hebben het dak eraf geknipt om haar te bevrijden en daarna de reanimatie te kunnen starten. Een traumahelikopter landde eveneens op de provinciale weg om bijstand te verlenen.

De vrouw is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze alsnog is komen te overlijden. Het gaat om een 78-jarige vrouw uit Voorburg. Enkele andere gewonden zijn ter plekke nagekeken door ambulancemedewerkers, maar behoefden geen verdere behandeling in het ziekenhuis.

Verkeerschaos
Door het ongeval was de tunnel in beide richtingen dicht. Dit zorgt voor de nodige verkeerschaos op de omliggende wegen. De weg ging later in de middag weer open.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie deelt naam en foto vermist tienermeisje, voor het laatst gezien bij kermis Rotterdam

Leidschendam, Rotterdam - De Politie vraagt mensen uit te kijken naar de 15-jarige Lusmary Lusita Fermina (roepnaam Loes)...

Tesla aan gort na botsing met boom

Leidschendam - Maandagochtend 15 januari is een automobiliste gewond geraakt, nadat ze met haar auto op een boom...

Verdachte aangehouden in onderzoek naar dode Pool in Leidschendam

Leidschendam, Arnhem - De politie heeft op eerste kerstdag een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de overleden...

Dode man in Park Schakenbosch Leidschendam overleden door misdrijf

Leidschendam - Agenten troffen op donderdagochtend 21 december in een park aan de Frekeweg een overleden man aan....