Steigerbuis vliegt door het raam en mes door de lucht bij burenruzie Aar Rotterdam-Zevenkamp

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een burenruzie op de Aar in Rotterdam-Zevenkamp is zaterdagavond rond 18.00 uur compleet uit de hand gelopen. Een buurman van de Reuzel en de Aar kregen het flink met elkaar aan de stok. Uiteindelijk werd er met een steigerbuis door een raam gegooid of geslagen, en gooide een andere buurman met een mes.

Als de politie de straat in komt gereden, zit één van de partijen hoog in de emotie. De andere partij zit op dat moment alweer in zijn of haar woning. Na het verhaal van beide partijen te hebben aangehoord, is besloten om in totaal drie personen aan te houden. Het gaat om een man en een vrouw uit één woning, en een ander persoon uit de andere woning.

- Advertisement -

Naar wat nu blijkt was er een ruzie tussen twee buren. Één van de buren heeft een steigerbuis door het woonkamer raam gegooid. De andere buurman zou daarna met een mes naar zijn andere buurman of buurvrouw hebben gegooid. Deze werd wel geraakt, en raakte hierdoor lichtgewond. De ambulancedienst hoefde uiteindelijk niet te worden ingezet.

Buren geven aan dat het conflict al heel lang speelt. Zij vragen zich af waarom er niet door de woningbouw wordt ingegrepen. In het huis waren onder andere jonge kinderen aanwezig. Zijn zijn uiteindelijk opgevangen door familieleden, nadat vader en moeder mee moesten naar het bureau.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Isolatieplaten vliegen door de lucht door windvlagen Zomerakker Spijkenisse

Spijkenisse - Maandagmiddag 10 juni rond 16.58 uur is er een melding binnen gekomen van een stormschade aan...

Slachtoffer (24) steekpartij Schoutplein Vlaardingen alsnog overleden, Man was oud prof-voetballer

Vlaardingen, 7 juni 2024 - De 24-jarige Letse man die afgelopen weekend werd neergestoken bij een supermarkt in...

21-jarige scooterrijdster overleden na aanrijding met vrachtwagen Rivierweg Rhoon

Rhoon - Vanmiddag heeft er een aanrijding met een vrachtwagen en een scooterrijder plaatsgevonden op de rotonde met...

‘Meer drugslabs ontmanteld dan ooit’

Landelijk - In 2023 ontmantelde de politie aanzienlijk meer drugsproductielocaties dan in de jaren ervoor. Dit en meer...