Steigerbuis vliegt door het raam en mes door de lucht bij burenruzie Aar Rotterdam-Zevenkamp

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een burenruzie op de Aar in Rotterdam-Zevenkamp is zaterdagavond rond 18.00 uur compleet uit de hand gelopen. Een buurman van de Reuzel en de Aar kregen het flink met elkaar aan de stok. Uiteindelijk werd er met een steigerbuis door een raam gegooid of geslagen, en gooide een andere buurman met een mes.

Als de politie de straat in komt gereden, zit één van de partijen hoog in de emotie. De andere partij zit op dat moment alweer in zijn of haar woning. Na het verhaal van beide partijen te hebben aangehoord, is besloten om in totaal drie personen aan te houden. Het gaat om een man en een vrouw uit één woning, en een ander persoon uit de andere woning.

- Advertisement -

Naar wat nu blijkt was er een ruzie tussen twee buren. Één van de buren heeft een steigerbuis door het woonkamer raam gegooid. De andere buurman zou daarna met een mes naar zijn andere buurman of buurvrouw hebben gegooid. Deze werd wel geraakt, en raakte hierdoor lichtgewond. De ambulancedienst hoefde uiteindelijk niet te worden ingezet.

Buren geven aan dat het conflict al heel lang speelt. Zij vragen zich af waarom er niet door de woningbouw wordt ingegrepen. In het huis waren onder andere jonge kinderen aanwezig. Zijn zijn uiteindelijk opgevangen door familieleden, nadat vader en moeder mee moesten naar het bureau.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Minderjarige aangehouden voor dreigementen aan Emmaus College Rotterdam Oosterflank

Rotterdam - Maandagochtend is er een minderjarige jongen uit Rotterdam aangehouden voor een bedreiging van een school via...

Politie treft hennepkwekerij aan in woning van Polanenpark in Wassenaar

Wassenaar - Dinsdagavond rond half negen kwam de politie aan bij de woning op de van Polanenpark in...

Vlam in de pan op de Middelweg in Wassenaar

Wassenaar - Zaterdagavond iets over zeven uur werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar een woningbrand op de Middelweg in...

Verwarde man de Hef op geklommen.

Rotterdam - Donderdagmiddag is een mogelijk verwarde man de Hef op geklommen. De man zou bovenop de bogen...