Mobiele Eenheid geeft laatste zetje om Hofplein Rotterdam te schonen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het Hofplein was rond 00.00 uur vrijwel helemaal leeg. Feyenoord-Supporters trokken na het behalen van het kampioenschap richting de Hofplein fontein. Daar waren ze vervolgens uren later niet meer weg te slaan.

De meeste supporters kozen eieren voor hun geld en hielden het rond 23.00 uur voor gezien. De Mobiele Eenheid werd uiteindelijk ingezet om met een charge het Hofplein te vegen. Na meerdere waarschuwingen middels een boodschap vanuit één van de wagens besloot de ME om een charge uit te voeren.

- Advertisement -

Tijdens de Charge werden de supporters in de richting van het Centraal Station gedreven. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht. Tijdens de charge werd de waterwerper ingezet.

Uiteindelijk kozen de supporters zoals gevraagd het hazenpad en gingen zij huiswaarts. Het vieren van het Kampioenschap lijkt vooralsnog zonder ernstige ongeregeldheden te zijn verlopen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Auto crasht op Jan Kruijfstraat in Rotterdam na politie-achtervolging, vuurwapens aangetroffen

Rotterdam - Dinsdag 22 oktober hebben agenten twee vuurwapens gevonden na een achtervolging van een auto. De inzittenden...

Voormalig Douanemedewerker veroordeeld voor omkoping

Rotterdam - Een voormalig medewerker van de Douane in Rotterdam is dinsdag 22 oktober veroordeeld tot een gevangenisstraf....

Twee explosies in één nacht in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag hebben twee explosies plaatsgevonden in Rotterdam. De eerste explosie...

Gewonde na steekpartij Vroesenlaan Rotterdam

Rotterdam - Een man is vanmorgen lichtgewond geraakt bij een steekpartij in het park aan de Vroesenlaan in...