Mobiele Eenheid geeft laatste zetje om Hofplein Rotterdam te schonen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het Hofplein was rond 00.00 uur vrijwel helemaal leeg. Feyenoord-Supporters trokken na het behalen van het kampioenschap richting de Hofplein fontein. Daar waren ze vervolgens uren later niet meer weg te slaan.

De meeste supporters kozen eieren voor hun geld en hielden het rond 23.00 uur voor gezien. De Mobiele Eenheid werd uiteindelijk ingezet om met een charge het Hofplein te vegen. Na meerdere waarschuwingen middels een boodschap vanuit één van de wagens besloot de ME om een charge uit te voeren.

- Advertisement -

Tijdens de Charge werden de supporters in de richting van het Centraal Station gedreven. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht. Tijdens de charge werd de waterwerper ingezet.

Uiteindelijk kozen de supporters zoals gevraagd het hazenpad en gingen zij huiswaarts. Het vieren van het Kampioenschap lijkt vooralsnog zonder ernstige ongeregeldheden te zijn verlopen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...

Kind (8) zwaargewond na aanrijding met auto Huniadijk Rotterdam

Rotterdam - Een 8-jarig is woensdagavond zwaargewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Huniadijk in...

Grote uitslaande brand in bedrijfswoning Onderweg Rotterdam.

Rotterdam - In een bedrijfswoning aan de Onderweg in Rotterdam-Nesselande is woensdagmiddag rond 17.30 uur een grote brand...

Brandweer zoekt in water Waalhaven na vondst van kleding bij bankje

Rotterdam - De brandweer is woensdagmiddag met duikers het water langs de Waalhaven Z.Z in Rotterdam in gegaan...