Politie schiet op vluchtende automobilist in Volkswagen Golf

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Agenten controleerden zaterdagavond op de Strevelsweg de drie inzittenden van een auto toen de bestuurder naar iets bij zijn broeksband leek te grijpen en hard weg reed. Een agent zag zich genoodzaakt schoten te lossen op de auto die even later leeg werd teruggevonden. Of iemand gewond is geraakt is niet bekend en de politie spreekt graag met getuigen.

Even na 23:30 uur gaven agenten een stopteken omdat het rijgedrag opviel en tijdens de controle zagen ze dat de inzittenden zich nerveus gedroegen. De bestuurder greep naar zijn broeksband en nog voordat agenten konden zien waarnaar hij greep, scheurde hij hard weg. Daarop voelde een agent zich genoodzaakt een aantal schoten te lossen. De zwarte Volkswagen Golf verdween kort uit beeld en werd even later leeg aangetroffen op de kruising van de Tiengemetensingel en de Melissantstraat. De auto is voor sporenonderzoek in beslag genomen. Op dit moment wijst niets erop dat iemand gewond is geraakt.

- Advertisement -

De politie spreekt graag met mensen die de VW Golf hebben zien rijden vanaf de Strevelsweg of meer weten over de drie mannen die erin zaten. Heeft u informatie en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Agenten vinden explosief tijdens doorzoeking woning Rembrandtstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Rembrandststraat in Rotterdam is woensdagmiddag een explosief aangetroffen. De politie besloot...

Twee gewonden na zeer ernstig ongeluk tussen bestelbus en vrachtwagen Markweg Rotterdam

Rotterdam (Europoort) - Bij een zeer ernstig ongeluk op de Markweg in Rotterdam-Europoort is dinsdagochtend een persoon zeer...

Explosie bij woningen Eric Kropstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij woningen aan de Eric Kropstraat in Rotterdam is afgelopen een explosief tot ontploffing gebracht. De...

Politie onderzoekt mogelijke explosie Joost van Geelstraat Rotterdam

Rotterdam - In de Joost van Geelstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht mogelijk een explosie plaatsgevonden. De politie...