Automobilist raakt van de weg en belandt op zijn kop Henegouwerweg Waddinxveen

Date:

Deel bericht:

Waddinxveen – Een automobilist is in de nacht van zondag op maandag op de N207 Henegouwerweg door een nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en op zijn kop tot stilstand gekomen. In eerste instantie rukte de brandweer mee uit, maar al snel bleek dat de bestuurder zelfstandig uit de auto was gekomen.

De bestuurder verklaarde aan de politie wel een beetje moe te zijn. Een test voor het gebruik van alcohol achter het stuur sloeg negatief uit. Het vermoeden bestaat dan ook dat de bestuurder de flauwe bocht heeft gemist en deze wilde corrigeren. Hij klapte gelukkig hard op een houten vangrail om vervolgens op zijn kop tot stilstand te komen.

- Advertisement -

In het kader van wie de troep maakt, ruimt het zelf op, hebben vader en zoon de weg zelf even schoongemaakt. Een bergingsbedrijf heeft de auto weer op vier wielen gezet en meegenomen.

Foto’s R. Gerritsen

- Advertisement -

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...