Politie treft hennepkwekerij aan in woning van Polanenpark in Wassenaar

Date:

Deel bericht:

Wassenaar – Dinsdagavond rond half negen kwam de politie aan bij de woning op de van Polanenpark in Wassenaar en troffen daar een hennepkwekerij aan.

Direct bij aankomst van de politie sloegen 4 verdachte op de vlucht. De politie heeft 1 verdachte aangehouden een 30-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats de andere 3 heeft de politie gezocht in de omgeving, daarbij heeft de politiehelikopter bijstand verleend vanuit de lucht. De 3 verdachten zijn nergens aangetroffen.

- Advertisement -

De politie heeft de brandweer laten komen om metingen te verrichten en of het veilig is om de verdieping te betreden waar de hennepkwekerij is aangetroffen, daarbij heeft de politie een mobiele telefoon, geld en een voertuig in beslag genomen. In het pand stonden ruim 600 hennepplanten.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Charlie Shaverslaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Charlie Shaverslaan in Rotterdam-Zevenkamp is dinsdagavond rond 20.00 uur een explosief...

Twee doden gevonden in hotel Wassenaar

Wassenaar - In de vroege ochtend van dinsdag 22 oktober zijn twee overleden personen aangetroffen in een hotel...

Brandweerduikers maken zoekslagen na vondst scooter in Hollandsche IJssel langs Schaardijk Rotterdam

Schaardijk, Rotterdam - Dinsdagmiddag 8 oktober is rond 15.15 uur een scooter langs de Schaardijk aangetroffen aan de...

Politie gehackt: contactgegevens politiemedewerkers buitgemaakt

Landelijk - Afgelopen week is bekend geworden dat er een datalek is ontstaan bij de Politie na een...